Aankondiging
Aanvang
Zaterdag 20 oktober 2018, 09:30 uur
Kosten
€ 13,50
Betaalwijze
In overleg

Dit jaar vindt op zaterdag 20 oktober voor de 5e keer de Amsterdam City Walk plaats. Dompel je onder in Amsterdamse sferen en wandel mee met ons.

Wij wandelen de route van 21 kilometer door het Amsterdamse Bos en langs de Amstel de stad in.

“Een nieuw jaar, een nieuwe route! Ideaal als je niet alleen het centrum wilt bewonderen, maar ook de rustige kant van Amsterdam wilt ontdekken. Niet de standaard highlights en trekpleisters van Amsterdam, maar juist de mooie plekjes buiten het centrum. Vanaf het Olympisch Stadion gaat deze route richting het Amsterdamse Bos, langs verschillende parken en natuurlijk langs de Amstel. Dan trekt de route richting de grachten en bij het Museumplein sluit ze aan bij de andere routes naar de finish bij het Olympisch Stadion.”

Kosten van hapjes en drankjes zijn uiteraard voor eigen rekening. We doen onderweg indien mogelijk wel een pleisterplaats aan en de organisatie van de City Walk zorgt ook bij de stempelposten voor versnaperingen, maar neem zelf ook eten en drinken voor onderweg mee.

 

Inschrijven doe je hier en ook zelf op de website van de City Walk. Kies dan voor “Buiten de Gebaande Paden (21 km)”.

Doe dit op tijd, want de registratie sluit op 8 oktober of totdat de deelnemerslimiet is bereikt. Meer info kun je vinden op de website van Amsterdam City Walk.

 

ruud53

Gestart op 10 juli 2018

Wie komen er?
Minimaal 4 deelnemers
 
Maximaal 12 deelnemers (6 mannen, 6 vrouwen)
 

De deelnemerslijst en de berichten zijn zichtbaar zodra je bent ingelogd.

Welkom