Aankondiging
Aanvang
Vrijdag 27 juli 2018, 20:30 uur
Einde
Vrijdag 27 juli 2018, 22:30 uur
Kosten
€ 18,00
Betaalwijze
In overleg

Deze zomer brengen het Amsterdamse Bostheater en het Noord Nederlands Toneel, in samenwerking met Stadsschouwburg Amsterdam, op het grootse buitenpodium van het Amsterdamse Bostheater een eigenzinnige bewerking van het fascinerende stuk van Anton Tsjechov: De Meeuw. Een komedie over de tragische en hilarische pogingen het leven zin te geven.

In het kunstmatige paradijs van een aangeharkt landgoed, is iedereen met elkaar verbonden, of ze dat nu leuk vinden of niet. Zonder de bescherming van de rol die ze in het dagelijks leven gewend zijn te spelen, worden ze geconfronteerd met zichzelf en elkaar. Dit leidt tot hopeloze liefdespogingen, verveelde slapstick, losgeslagen schietpartijen en gezongen hartenkreten.

De jongeren, onrustig, vertonen een ziekelijke behoefte aan erkenning. De ouderen vrezen de kracht van de nieuwe generatie en zijn bang statuur te verliezen. Voor het te laat is, voor het verval onherroepelijk zal toeslaan, proberen ze er het beste van te maken – of er in elk geval nog iets van te maken.

Zo woekert de menselijke natuur, in pijnlijk herkenbare gedaanten – eigenwaan en overmoed, verslaving en verveling, hufterigheid en hypocrisie, verlangen en melancholie. Dit alles scherp geobserveerd en geestig beschreven door meesterverteller Anton Tsjechov.

De voorstelling gaat in principe altijd door, behalve als de weersomstandigheden echt heel slecht zijn. Bij harde regen, storm en onweer wordt de voorstelling afgelast. Bij twijfelachtig weer wordt op de website van het Bostheater gemeld of de voorstelling doorgaat. Indien de voorstelling wordt geannuleerd ontvangt u een code waarmee u kosteloos kaarten kunt reserveren voor een andere datum.

 

De voorstelling zelf begint om 21 uur, maar ons eigen feestje al om 19.30 uur ... wij gaan namelijk op tijd een goed plaatsje zoeken en dan heerlijk picknicken op de tribune. Neem dus allemaal wat lekkers te eten en te drinken mee!

Voor meer info en kaartjes: kijk op de site van het Bostheater.

 

Redactie Singles United

Gestart op  5 juni 2018

Wie komen er?
Minimaal 4 deelnemers
 
Maximaal 20 deelnemers (10 mannen, 10 vrouwen)
 

De deelnemerslijst en de berichten zijn zichtbaar zodra je bent ingelogd.

Welkom