Aankondiging
Aanvang
Zaterdag 17 maart 2018, 14:30 uur
Kosten
€ 17,50
Betaalwijze
In overleg

Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot Brouwcafé De Molen, waar Menno Olivier het echte Molenbier brouwt. Deze wereldwijd bekende craftbeer brouwerij is in 2004 gestart in de historische korenmolen De Arkduif gelegen langs de Oude Rijn midden in het Groene Hart.

De hoofdbrouwerij is inmiddels verhuisd naar iets verderop in de straat maar er wordt in de korenmolen bij Brouwcafé de Molen nog steeds gebrouwen en heerlijk gekookt met en naast molenbieren. In de naastgelegen zeer breed gesorteerde Bierwinkel kan iedereen terecht voor craft- en speciaalbieren uit de hele wereld. Jaarlijks wordt hier voor de bierliefhebbers het Borefets Bier Festival gehouden.

Na de start in het brouwcafé, waar het hand gebouwde koperen brouwsysteem staat, brengen we ook een bezoek aan de nieuwe brouwerij vlakbij de molen. Voor de liefhebber een fantastisch inkijkje in het brouwen van de bieren van Brouwerij de Molen. Maar ook een blik op hoe het allemaal begon en de ontwikkeling van oud naar nieuw – van heel klein, naar iets minder klein! Bij deze rondleiding proef je vijf bieren. De rondleiding duurt 80-90 minuten.

Na de rondleiding heb je alle gelegenheid een bezoekje te brengen aan de bierwinkel of het restaurant waar wij verder kunnen borrelen of wat eten.

 

Daniëlle08

Gestart op  7 december 2017

Wie komen er?
Minimaal 4 deelnemers
 
Maximaal 10 deelnemers (5 mannen, 5 vrouwen)
 

De deelnemerslijst en de berichten zijn zichtbaar zodra je bent ingelogd.

Welkom